Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація для ВПО щодо неотриманих коштів

Дата: 10.06.2022 10:21
Кількість переглядів: 146

Фото без опису 

Багато внутрішньо переміщених осіб, які подавали заяви на виплати допомоги на проживання ВПО, до цього часу не отримали кошти.

?? Інформуємо: Зимноводівська територіальна громада згідно законодавства не проводить нарахувань та жодних виплат державних соціальних допомог. Тому, перевірити вчасність виплат, на жаль, не маємо можливості.

???? ЦНАП сільської ради лише приймає заяви з документами. Прийняті заяви з необхідними документами, з формуванням електронної справи через відповідну цифрову програму «Соціальна громада» передаються в день прийому онлайн до управління соціального захисту населення Львівської районної державної адміністрації для призначення та формування виплатних реєстрів.

Виплату допомоги на проживання ВПО проводить Міністерство соціальної політики України шляхом перерахунку коштів через Ощадбанк на банківський рахунок у банку, в якому відкрито рахунок одержувача.

?? За інформацією Мінсоцполітики, переживати не варто, всі, хто подали заявки на соціальні виплати , отримають кошти найближчим часом.

Нагадаємо, допомога на проживання для внутрішньо переміщених осіб з областей, які постраждали від війни, надається за березень-квітень: для осіб з інвалідністю та дітей – 3 000 гривень; для решти – 2 000 гривень.

?? Відмітимо також, що з 1 травня змінився порядок виплати допомоги на проживання ВПО. Починаючи з травня 2022 року таку допомогу надають внутрішньо переміщеним особам, які перемістилися з території територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), а також внутрішньо переміщеним особам, у яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження і які подали заявку на відшкодування відповідних втрат, зокрема через Єдиний державний веб-портал електронних послуг.

Перелік територіальних громад, що розташовані в районі проведення воєнних (бойових) дій або які перебувають в тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні), затверджується Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій за погодженням з Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Інформацію надав

Відділ соціального захисту населення

Зимноводівської сільської ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь