Новини

26 Квітня, 2024 р., 16:31
25 квітня 2024 року, в селі Оброшине відбулася зустріч, що змінила багато в серцях і долях багатьох. Зусилля і ініціатива Львівської районної військової адміністрації об'єднали родини загиблих, полонених та зниклих безвісти під час захисту України від російської агресії з Зимноводівської, Оброшинської та Сокільницької територіальних громад.
26 Квітня, 2024 р., 14:28
Чи є на світі людина, яка хоча б раз у житті не мандрувала дивовижною країною казки?! Напевно, ні. У дитинстві всі мріють познайомитися з добрими феями, гномами або чарівником. Кожен хоче мати чарівну паличку, богатирську силу або казкову вроду. З казок ми вчимося, як на світі жити, тому що казка – це глибокий колодязь мудрості, який неможливо вичерпати, він завжди сповнений розуму, доброти.
26 Квітня, 2024 р., 11:54
31 жителю нашої громади, які брали участь у ліквідації аварії на Чорнобильській атомній електростанції, було виплачено одноразову грошову допомогу в розмірі п'ять тисяч гривень кожному. Загальна сума допомоги становить сто п'ятдесят п'ять тисяч гривень.
26 Квітня, 2024 р., 11:10
Сьогодні, 26 квітня, у Ліцей 2 Зимноводівської сільської ради пройшов захопливий та корисний День цивільного захисту! 
25 Квітня, 2024 р., 16:34
На завершення освітнього курсу "Фінансова грамотність - Ключ до успіху!", учні 9-10 класів Лапаївського ліцею відвідали Львівський Національний університет природокористування.
25 Квітня, 2024 р., 16:33
Команда ДЮСШ «Олімп» Зимноводівської сільської ради здобула третє місце на турнірі "Lviv Holiday Cup" серед дітей 2013-2014 років народження, який відбувся на стадіоні Сокіл у Львові!
25 Квітня, 2024 р., 16:31
«Дослідження розвитку соціально-реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю та їх сімей на рівні територіальних громад у воєнний та повоєнний періоди», що фінансується Національним фондом досліджень України за підтримки Міністерства соціальної політики.
25 Квітня, 2024 р., 16:29
У нашій громаді ось уже тривалий час існує проблема, яка стосується безпеки на дорогах  та потребує негайного вирішення - це глухі паркани (огорожі), які розміщені вздовж вулиць, особливо на поворотах та перехрестях. Чим створюють небезпеку для учасників дорожнього руху через обмежену видимість , що в свою чергу призводило до аварій, а також стає причиною обурення серед мешканців нашої громади 
25 Квітня, 2024 р., 12:28
З величезною радістю готові вам повідомити:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь