Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Липня, 2024 р., 11:04
КНЯЗЬ ВОЛОДИМИР ОЛЕКСАНДРОВИЧ, 06.11.1973 р.н., мешканець с. Холодновідка, добровольцем пішов на фронт і мужньо боровся, відстоюючи свободу Батьківщини. Служив в 420 окремому стрілецькому батальйоні. Був поранений.
18 Липня, 2024 р., 11:03
Сьогодні завдяки структурним підрозділам сільської ради, комунальним службам та працівникам апарату було придбано та передано 10-FPV-дронів командиру військової частини Т0910, полковнику Шереметі Олегу Романовичу.
15 Липня, 2024 р., 12:29
Спершу дітки прослухали лекцію про створення Київської Русі та шлях до прийняття християнства, а згодом відбувся квест "Легенди України, від Русі до сучасності”, який провели учасники "Активного дозвілля молоді" Зимноводівської громади.
12 Липня, 2024 р., 12:04
Звертаємося до власників мототранспорту з проханням дотримуватися обмежень їзди на скутерах та мотоциклах у вечірню пору доби.
11 Липня, 2024 р., 12:05
Дякуємо Стоматологічна клініка ЕКСПЕРТ, Медичний центр “Клініка Експерт” за допомогу у формуванні особистих гігієнічних наборів, Зимноводівська сільська рада територіальної громади за транспорт, щоб ми змогли потішити наших Незламних, подарувати їм хвилинки радості.
11 Липня, 2024 р., 12:02
Недавно сталася пожежа у селі Зимна Вода, що служить суворим нагадуванням про важливість правильного використання електроприладів у домашньому господарстві. Інцидент виник через невимкнутий фен у ванній кімнаті, що спричинило коротке замикання у розетці та загоряння електричної мережі будинку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь