Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2024 р., 09:11
На виконання Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» від 23.05.2017 р. № 2059-VIII, оголошуємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності "Нове будівництво автозаправного комплексу (АЗК) та автогазозаправного пункту (АГЗП) на вул. Яворівській, 14 в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області"
03 Липня, 2024 р., 08:15
Фахівці Пустомитівського відділу Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості
02 Липня, 2024 р., 11:42
"Прозорість та співпраця: зустріч з мешканцями села Суховоля щодо будівництва нової школи" 2 липня 2024 року в селі Суховоля відбулася зустріч з реалізації субпроєкту «Будівництво ЗОШ І-ІІІ ступенів у с. Суховоля Городоцького району Львівської області (Коригування)», що здійснюється в межах "Надзвичайної кредитної програми для відновлення України", яка фінансується Європейським інвестиційним банком.
01 Липня, 2024 р., 16:21
Послухали про значення і суть Конституції України, дізналися про свої права, пан Дмитро Вінтонів, начальник юридичного відділу Зимноводівської сільської ради, наголосив на невід'ємності понять "народ" і "влада" та допоміг розібратися у формуванні екологічного світогляду суспільства.
01 Липня, 2024 р., 16:12
Розмір гранту: до $5 тис. Київська школа економіки (KSE Foundation) на постійній основі пропонує підтримку талантів – попри фінансову складову, саме це – основна мета проєкту. 
01 Липня, 2024 р., 16:11
Захід буде присвячений ключовим питанням, пов'язаним з міжнародною співпрацею молоді з українськими молодіжними організаціями в цей складний час: Обмін практиками: поділіться досвідом міжнародної молодіжної співпраці з Україною з початку війни. Робота з воєнною травмою: дізнайтеся, як підтримати молодих людей, які постраждали від війни, обговоріть європейські цінності та важливість європейської інтеграції.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь