Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2024 р., 11:25
За результатами конкурсу, команда Зимноводівської громади у складі першого заступника сільського голови Назара Гнатишина, начальниці відділу архітектури Олени Живоронко та спеціалістки відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Марії Гірняк, була відібрана для участі у Lviv Urban Forum, що відбувся 27, 28 та 29 червня. Подію організували департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради та ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine у партнерстві з SALAR International.
28 Червня, 2024 р., 11:18
Основна мета зустрічі - пригадати молоді найголовніше про Основний Закон, підзарядитися духом єдності і патріотизму та створити свої унікальні шопери.
27 Червня, 2024 р., 14:32
🌻Запрошують 28 ветеранів/ветеранок війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність, а також члени їхніх родини. У виняткових випадках до участі у проєкті можуть допускатись представники інших категорій.
27 Червня, 2024 р., 14:26
  🌻WPHF підтримуватиме такі напрями:  🔵 Програмне фінансування від 30 000 дол.США до 250 000 дол.США  👉Це програмна діяльність, спрямована на покращення соціально-економічного відновлення й політичної участі жінок та дівчат ВПО. 
27 Червня, 2024 р., 14:25
З настанням теплої пори року наші дороги заполонили скутеристи та мотоциклісти, більшість з яких - діти!
27 Червня, 2024 р., 14:23
MriyDiy Project Camp – це 5 днів з 10:30 до 13:00 занурення у світ проєктної діяльності та найбільш динамічної професії із шаленим попитом на ринку праці – проєктний менеджер.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь