Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Червня, 2024 р., 15:00
По території Львівської області: 22 червня: вранці та вдень очікуються грози. У другій половині дня значні дощі зливового характеру, під час грози шквали 17 – 22 м/с, подекуди сильний шквал 25 – 28 м/с, град.
19 Червня, 2024 р., 10:42
📢 Повідомляємо про продовження заборони на масовий відпочинок на водних об’єктах на літній період 2024 року. Водні об’єкти, що знаходяться в межах нашої громади, не мають облаштованих пляжів та є непридатними для купання людей. 🚫🏊️ Наголошуємо, що купатися можна лише там, де це дозволено! ✅ 👆 Відпочивайте в місцях, які спеціально облаштовані для купання, де є поблизу рятувальні пости та перевірене дно водойми. 🏖🚤 Бережіть себе та своїх близьких! ❤️
18 Червня, 2024 р., 17:06
У селі Суховоля, що входить до Зимноводівської територіальної громади з’явився перший дитячий будинок сімейного типу (ДБСТ). Урочисте відкриття відбулось сьогодні, 18 червня, за участі керівництва області, району та громади.
18 Червня, 2024 р., 14:44
 Додамо, що 7 червня Уряд ухвалив розпорядження №510-р «Деякі заходи щодо стабілізації роботи об’єднаної енергетичної системи України». Відповідно до цього документу, місцеву владу зобов'язали обмежити освітлення вулично-дорожньої мережі та парків. 
18 Червня, 2024 р., 13:48
Сьогодні, 18 червня, у Зимноводівській громаді відбулася важлива подія, яка об'єднала шкільну спільноту навколо доброї справи.
18 Червня, 2024 р., 12:04
12-13 червня 2024 року Назар Гнатишин, перший заступник сільського голови, та Оксана Петрик, головний спеціаліст Відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі та інвестицій, взяли участь у семінарі "Реалізація інфраструктурних проектів: попередження ризиків корупції та забезпечення прозорості", що проходив у Тернополі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь