Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь Відділу освіти, молоді та спорту в Національному форумі гуманітарного та економічного співробітництва муніципалітетів України «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ»

Дата: 29.10.2022 11:32
Кількість переглядів: 155

Фото без опису

Начальник Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Ганна Холявка взяла участь у Національному форумі гуманітарного та економічного співробітництва муніципалітетів України «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ».

25 – 27 жовтня очільники громад, заступники міських голів, керівники гуманітарних відділів, начальники відділів освіти з Харківської, Закарпатської, Волинської, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Сумської, Луганської, Черкаської, Чернігівської областей ділилися своїм досвідом урядування під час воєнного стану.

Форум, як обмін ідеями та найкращими практиками, став надійним фундаментом для ефективної та багаторічної співпраці між громадами.

? Учасники заходу поділилися думками про організацію дистанційного навчання в окупованих громадах, навчання дітей-переселенців, створення безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану, взаємодію органів місцевого самоврядування та освітян у вирішенні питань освіти в умовах війни.

?Обговорили створення кола освітян, які стануть справжніми лідерами та провісниками європейських стандартів у вихованні та навчанні покоління нової генерації.

Форум організувала Асоціація міст України та ГО «Центр освітніх реформ "Наші діти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь