Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Візит представників Зимноводівської громади до Бельгії

Дата: 14.09.2023 09:12
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

У рамках організованої відділом культури поїздки дитячих творчих колективів Зимноводівської територіальної громади до Бельгії відбулася офіційна зустріч директора Центру надання соціальних послуг Ігоря Бойка, як офіційного представника Зимноводівського сільського голови, з мером міста Генк Вімом Грісом.

Під час розмови були присутні також очільниця комісій у справах релігій та соціального захисту при місцевій раді Сара Ронкада та голова мультикультурної організації UkraBel Джош Конюшенко, який допоміг влаштувати зустріч.

Під час бесіди обмінялися загальною інформацією про обидві громади та їхні проблеми соціального характеру, зокрема в контексті війни в Україні. Пан Бойко склав подяку від імені сільського голови Володимира Гутника та від народу України в особі мера – Королівству Бельгія і громаді міста Генк, за постійну всебічну підтримку України в нелегкі часи російської агресії. До слова, у цьому місті на утриманні держави Бельгія проживають понад п’ять сотень українських біженців. Також обговорювали питання співпраці між громадами на рівні культури та організації гуманітарної допомоги.

Розмова відбулася без перекладача, англійською мовою, що є офіційною мовою спілкування та ведення документації Євросоюзу. Зустріч завершилася обміном символічними подарунками та спільною фотографією.

Сподіваємося на подальшу підтримку від наших партнерів і плідну співпрацю між нашими громадами.

Інформацію подав

Центр надання соціальних послуг

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь