Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Творча зустріч з письменницею Наталією Гурницькою

Дата: 08.12.2023 20:44
Кількість переглядів: 123

Фото без опису

Сьогодні в Зимноводівську публічну бібліотеку завітала відома українська письменниця, володарка літературної відзнаки «Золоті письменники України» міжнародного конкурсу «Коронація слова» Наталія Гурницька. Популярність до талановитої авторки прийшла у 2014 році, після того, як у світ вийшов її дебютний роман – «Мелодія кави у тональності кардамону».

Зустріч з письменницею пройшла у щирій, теплій атмосфері. Організатори зустрічі – Зимноводівська публічна бібліотека, Відділ культури Зимноводівської сільської ради. 

Наталія Гурницька поділилася з присутніми своїми думками про процес написання роману-бестселера та його шлях від книжки до екранізаці, адже за мотивами роману в Україні відзнято телесеріал «Кава з кардамоном».

Авторка також розповіла про свої романи “Мелодія кави в тональності сподівання” та “Багряний колір вічності” – усі вони так чи інакше пов’язані між собою, а їхня дія завжди відбувається в рідному для Наталії Гурницької Львові.

На зустрічі прозвучали чудові музичні композиції від дуету скрипалів «SEMPRE PRIMO» Зимноводівської школи мистецтв у складі Соломії Малетич та Христини Стадницької (клас викладача М. Гасьошин, концертмейстер – С. Гасьошин). Зворушливі пісні про Львів, каву та кохання чуттєво виконала викладачка Зимноводівської школи мистецтв Галина Шиняєва-Венгриновська. Опісля презентації всі охочі могли придбати книжки та отримати автограф авторки.

У своїх творах письменниця доводить, що український жіночий роман може бути не тільки ніжним та витонченим, але й набагато цікавішим, ніж романи іноземних авторів. Вона зуміла не просто розповісти красиві історії кохання, а й вкласти в кожну з них частинку своєї душі.

У 2021 році Наталія Гурницька отримала престижну літературну відзнаку «Золота письменниця України», що її вручають українським авторам, які видали твори українською мовою у форматі паперової книжки сукупним накладом понад 100 тис. примірників.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь