Не згасне пам’ять про Героя!

Дата: 20.04.2024 09:28
Кількість переглядів: 21

Минув рік, як у бою з російськими окупантами за свободу України героїчно загинув мешканець с. Зимна Вода СЕРГІЙ НАДОЗІРНИЙ.

Житель с. Зимна Вода Надозірний Сергій Веніамінович, 09.08.1964 р. н., ще в 2014 р. воював за рідну країну, брав участь в АТО. Коли почув про повномасштабне вторгнення російської орди на нашу землю, одразу вирішив, що має захищати свою Батьківщину. Сергій добровольцем пішов на фронт.

Воїн звитяжно боровся з російськими окупантами за мирне небо над вільною країною. Загинув 20 квітня 2023 р. під час виконання бойового завдання в м. Бахмут Донецької області.

Зі спогадів друзів, Серій був прекрасним чоловіком, чудовим батьком і дідусем, який жив своєю сім’єю. Був надзвичайно скромною і доброю людиною. Не любив хвалитися. Щирий, безвідмовний, завжди відгукувався в різних потребах. Мав багато друзів по всій Україні. Пам’ятав про кожного, завжди з позитивом. На війні, коли чув, що хтось з побратимів поїде у Львів, одразу телефонував дружині з проханням зустріти й прийняти гостя у них вдома. Був надзвичайно гостинним. Мав багато планів. Та не судилося… Страшна війна забрала його.

Указом Президента України № 345 від 21 червня 2023 р. Сергія Надозірного посмертно нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Схиляємо голову перед подвигом нашого воїна.

Слава Герою! Наш святий обов’язок – пам’ятати нашого захисника та згадувати його в молитві.

Вічна слава Герою України - Сергію Надозірному! Він назавжди залишиться в серцях мешканців нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь