Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 травня - XLI сесія Зимноводівської сільської ради

Дата: 06.05.2024 15:17
Кількість переглядів: 427

Фото без опису

16 травня о 15:00 в актовій залі сільської ради відбудеться XLI сесія Зимноводівської сільської ради 8-го демократичного скликання.

                             

ПРОЄКТ                     ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 

1.Про виконання бюджету за 1 квартал 2024 р.

Гот і доп. Г. Бач

2.Про внесення змін до сільського бюджету

Гот і доп.  Г. Бач

3. Про затвердження програм сільського бюджету на 2024 рік в новій редакції.

Гот і доп.  Г. Бач

4. Про місцеві податки і збори на 2025 рік.

Гот і доп. Г.Бач

5. Про надання субвенції РСЦ ГСЦ МВС у Львівській області Івано-Франківській області та Закарпатській області.

Гот і доп. Г.Бач

6. Про надання субвенції військовій частині 3018 НГУ

Гот і доп. Г.Бач

7. Про надання матеріальних  допомог

Гот і доп. Н. Безпалюк

8.Про  оприлюднення проекту  рішення «Про  встановлення  місцевих  податків та зборів на  території Зимноводівської сільської ради на 2024 рік».

Гот і доп.Н. Безпалюк

9. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (код згідно КВЦПЗ – 03.08), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Зимна Вода; кадастровий номер: 4623681600:04:000:0289 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону). (площа 0,6117га).

                                                                Гот і доп. Б. Мороз

 10. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Скнилів; кадастровий номер: 4623686200:01:002:1289 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) (площа - 0,0053га).

Гот і доп. Б. Мороз

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, площа – 0,1768га).

Гот і доп. Б.Мороз

12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) площа 0,3786га).

Гот і доп. Б. Мороз

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) площа 0,3536 га).

Гот і доп. Б. Мороз

 14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) площа 0,0976га).

Гот і доп. Б. Мороз

15.Про розгляд звернення ТОВ «Скнилів  плюс» щодо укладення договору оренди на земельну ділянку.

Гот і доп. Б. Мороз

16.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області» (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення).

Гот і доп. М. Глушак

17.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Нове будівництво адмінбудівлі ЦНСП Зимноводівської сільської ради в с. Зимна Вода  Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

18.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Капітальний ремонт будівель АЗПСМ, корпусів 1, 2, з проведенням термомодернізації по вул. М. Вовчка,1 в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

19.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво каналізаційних мереж по вул. Івасюка та прилеглих вулиць в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

20.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Капітальний ремонт дороги по вул. Опільського в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області. Коригування»

Гот і доп. М. Глушак

21.Про затвердження проекту використання коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Гот і доп. М. Глушак

22.Про розроблення детального плану території в межах вул. Коцюбинського та лісопаркової зони в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області.

Гот і доп. О. Живоронко

23.Про внесення змін в «Детальний план території в межах Кільцевої дороги, залізниці та м. Львова в с. Холодновідка Пустомитівського району Львівської області».

Гот і доп. О. Живоронко

24.Про  розгляд  статуту  місцевої  асоціації  органів  місцевого  самоврядування  «Львівська агломерація»

Гот і доп. Д. Вінтонів

25.Про затвердження Програми військово – патріотичного виховання учнівської молоді.

Гот і доп. Г. Холявка

26.Про внесення змін до складу депутатських комісій

                                                       Гот і доп.  О. Саган

27. Розгляд  заяв.

 

 

 

Сільський голова                                                      Володимир ГУТНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь