Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Важлива інформація щодо автобусного маршруту загального користування No 184 Львів АС-2 - Суховоля (Доманів) згідно затвердженої схеми руху в межах компетенції повідомляємо

Дата: 15.05.2024 12:59
Кількість переглядів: 87

Зимноводівська сільська рада надіслала лист до департаменту дорожнього господарства щодо відновлення курсування цього маршруту згідно затвердженої схеми руху. Ми отримали відповідь від департаменту, в якій зазначено, що організатор перевезень пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування надіслав лист-попередження перевізнику ТзОВ "Успіх БМ". Це зроблено з метою забезпечення права мешканців сіл Зимна Вода, Суховоля, Рудне на отримання належних транспортних послуг.

Також перевізника попереджено, що у разі невиконання узятих на себе договірних зобов'язань, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації розглядатиме можливість розірвання договору в односторонньому порядку.

Ми впевнені, що ці заходи сприятимуть забезпеченню належного рівня транспортних послуг для наших мешканців. Сподіваємося на швидке відновлення курсування автобусів на цьому маршруті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь