Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 27.05.2024 15:03
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

«Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення)»

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, його категорія:

ЗИМНОВОДІВСЬКА СІЛЬСКА РАДА ЛЬВІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ 04372282, юридична адреса:81110, вул.Р.Шухевича 83, с.Зимна Вода, Львівський р-н, Львівська обл.. Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

 

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення)» Код ДК 021:2015- 45210000-2 — Будівництво будівель.

 

3. Ідентифікатор річного плану закупівлі:  UA-P-2024-05-24-012407-a

4. Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024-05-24-010164-a

Посилання: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2024-05-24-010164-a

5. Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями  згідно пункту 37 прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII зі змінами та з урахуванням положення Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (надалі - Особливості) в тому числі п. 25 постанови.

6. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Закупівля послуг з надання робіт по об’єкту: «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення)».

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 

Очікувану вартість робіт 40 937 554,40грн. (сорок мільйонів дев’ятсот тридцять сім тисяч п’ятсот п’ятдесят чотири гривні 40 копійок) з ПДВ здійснено з урахуванням Державних будівельних норми України «Захисні споруди цивільного захисту ДБН В.2.2-5:2023», затверджені Наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 10.08.2023 № 702 Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво» та «Настанова з визначення вартості будівництва» (Наказ Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві»; далі — Настанова) та обумовлено проектно-кошторисною документацією щодо предмета закупівлі – «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення)».

Відповідно до рішення Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської облаті  XLI сесії VIII демократичного скликання  № 2205 від 16.05.2024 про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення)» та затвердженим ЕКСПЕРТНИМ ЗВІТОМ (Позитивний) № 14-04/101-16.05.24 від 16 травня 2024 виконаний ТзОВ «ВЕСТ БУД ЕКСПЕРТИЗА".

Мета проекту будівництва Центру громадської безпеки в селі Зимна Вода Львівського району Львівської області полягає в забезпеченні безпеки та добробуту мешканців громади шляхом створення інфраструктури та системи, що дозволить запобігти надзвичайним ситуаціям, надавати допомогу в екстрених випадках.

У складі Центру буде розміщена пожежна частина, відділення поліції, відділення медичної допомоги та комунальної служби. Ця інфраструктура створить можливість для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, обмеження матеріальних збитків та збереження людських життів. Крім того, Центр може стати ключовим центром для розвитку громади, місцем проведення регулярних тренувань та навчань з питань безпеки, а також сприяти соціальній взаємодії та спільноті, включаючи співпрацю з місцевими органами влади, громадськими організаціями та підприємствами, сприяючи підвищенню рівня безпеки та загального добробуту мешканців.

Проєкт передбачає облаштування приміщення подвійного призначення, тамбур, евакуаційний шлюз, кабінети для працівників служб поліції, медицини, пожежної безпеки, санітарні вузли, роздягальні з санвузлами для працівників комунального підприємства, складські приміщення для зберігання обладнання комунального підприємства, електрощитова, гаражні бокси для обслуговування транспорту, теплогенераторна, диспечерська, кухня-їдальня, тренувальний клас, господарське приміщення,

 

Джерела фінансування даного об’єкта є кошти місцевого бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь