Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь Відділу освіти, молоді та спорту в Національному форумі гуманітарного та економічного співробітництва муніципалітетів України «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ»

Дата: 29.10.2022 11:32
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Начальник Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Ганна Холявка взяла участь у Національному форумі гуманітарного та економічного співробітництва муніципалітетів України «ВЗАЄМОДІЄМО РАЗОМ».

25 – 27 жовтня очільники громад, заступники міських голів, керівники гуманітарних відділів, начальники відділів освіти з Харківської, Закарпатської, Волинської, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Івано-Франківської, Сумської, Луганської, Черкаської, Чернігівської областей ділилися своїм досвідом урядування під час воєнного стану.

Форум, як обмін ідеями та найкращими практиками, став надійним фундаментом для ефективної та багаторічної співпраці між громадами.

? Учасники заходу поділилися думками про організацію дистанційного навчання в окупованих громадах, навчання дітей-переселенців, створення безпечного освітнього середовища в умовах воєнного стану, взаємодію органів місцевого самоврядування та освітян у вирішенні питань освіти в умовах війни.

?Обговорили створення кола освітян, які стануть справжніми лідерами та провісниками європейських стандартів у вихованні та навчанні покоління нової генерації.

Форум організувала Асоціація міст України та ГО «Центр освітніх реформ "Наші діти».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь