Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Конституції України! Все буде Україна!

Дата: 28.06.2023 07:42
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

Кожного року 28 червня в Україні відзначають День Конституції. Дата його святкування була обрана не випадково, адже саме в цей день у 1996 році була прийнята Конституція України.

Бути українцем – отже, боротися за свободу. Бути українцем – це стояти щитом на захисті демократичного світу. Бути українцем – це поважати права та дотримуватися зобов'язань.

Для нас, українців, Конституція — це про права і свободи, це про гідність, цінності, стійкість та нескореність. Як ніколи ми це зрозуміли, коли російські загарбники вдерлися з війною на територію нашої держави з єдиною метою — повалення нашого Конституційного ладу, а за цим — повного знищення українців як нації.

Кожен із нас на своєму фронті став на захист держави і її Конституції. Ми зрозуміли, що маємо, що можемо втратити і що ніколи не дамо у нас забрати — основний закон, що утверджує нас як народ, і який сьогодні відстоюється ціною життів найкращих Синів і Доньок України.

Сили нам, віри та Переможного миру!

З Днем Конституції України! Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь