Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зимноводівська громада попрощалася з ГЕРОЄМ МИКОЛОЮ ШАРАВАРОЮ Воїнові було 36 років

Дата: 14.08.2023 19:04
Кількість переглядів: 131

Фото без опису

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини… Чому? Знову сум і страшне горе...

14 серпня віддати шану захиснику зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, військові, священники та мешканці громади.

Чин похорону та громадське прощання відбулися в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові. Після цього траурний кортеж вирушив до Личаківського цвинтаря.

Під звуки оркестру і Державного гімну урочисто, з почестями провели Миколу Шаравару в його останню путь. Державний прапор від імені Президента України вручили дружині Героя. Поховали захисника 🇺🇦 на Полі почесних поховань.

🙏 Він поповнив ряди небесного війська й назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто його знав, любив і шанував.

У Миколи Шаравари залишилися дружина, донька, батьки та дві сестри.

Зимноводівська сільська рада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Ми не забудемо подвигу нашого воїна. 🇺🇦

Вічна слава Герою України – Миколі Шараварі!

🙏 Царство небесне нашому захиснику…

📌 Микола Шаравара народився в селі Лапаївка 28.05.1987 р.

Навчався в Зимноводівській середній загальноосвітній школі (тепер – Ліцей № 1 Зимноводівської сільської ради). Закінчив музичну школу за класом бандури. У 2000 році вступив до Пласту, входив до гуртка «Вовкулаки» 1-го куреня імені Короля Данила у Львові. Здобув професію кондитера у Львівському професійному коледжі готельно-туристичного та ресторанного сервісу. Згодом закінчив історичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Микола любив читати, особливо цікавився економічною історією. Майстерно грав у шахи, захоплювався футболом, мандрівками на велосипеді та походами в гори з сімʼєю.

Після повномасштабного російського вторгнення 2022 р. Микола Шаравара (позивний «Веган») добровільно зголосився до війська. З 23 квітня по 11 грудня 2022 р. воював у складі 10-го окремого стрілецького батальйону в населених пунктах Річка та Павлівка Сумської області. Був солдатом-гранатометником і оператором дрону.

Згодом перейшов до 116-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Загинув 2 серпня 2023 р. у Пологівському р-ні Запорізької області під час штурмових дій внаслідок попадання ворожої протитанкової керованої реактивної ракети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь