Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зимноводівська громада та м. Равенсбург (Німеччина): співпраця та партнерство

Дата: 09.10.2023 15:04
Кількість переглядів: 191

Фото без описуЗ 6 по 9 жовтня делегація Зимноводівської територіальної громади перебуває в місті Равенсбург, що на південному заході Німеччини. Під час візиту відбулися зустрічі з представниками соціальних служб, освіти, культури, пожежної охорони, молодіжних організацій.

Відвідали мовну та загальноосвітню школи, міську бібліотеку, центр проживання біженців з України. Мали можливість побувати на Фестивалі націй. Німецькі партнери ознайомили делегацію з великим підрозділом пожежної охорони, який уже існує в місті протягом 175 років.

Мер міста Даніель Рапп та керівник пожежників Кай Віллах подарували нашій громаді два пожежні автомобілі, дві мотопомпи та ще багато обладнання для роботи в надзвичайних ситуаціях.

Ми глибоко вражені тим, наскільки щиро прості німці та керівники місцевого рівня ставляться до українців, як вони стежать за подіями в Україні, наскільки готові підтримати нас. Ті розмови, що відбувалися на різних рівнях, показали, що, на відміну від окремих політичних сил та лідерів, південно-західний регіон Німеччини цілком на боці України. Це твердження також підсилила розмова з депутаткою Бундестагу та Європарламенту Хейке Енгельгардт.

В особі бургомістра Равенсбурга Даніеля Раппа та керівників місцевої влади ми отримали хороших друзів і партнерів. Дякуємо німецькій стороні за розуміння та підтримку.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь