Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ!

Дата: 21.11.2023 08:51
Кількість переглядів: 112

Фото без опису

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи 🇺🇦День Гідності та Свободи — знакове державне свято, встановлене на честь початку двох революцій: 2004-го та 2013 років.

Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам’ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість.

☝️Сьогодні рівно 10 років від початку Євромайдану, що переріс у Революцію Гідності. Музей Майдану та Український інститут національної пам’яті пропонують відзначити День Гідності та Свободи під гаслом «Заряджені гідністю та жагою свободи!» й закликають долучитися до флешмобу #Бути_Гідним, пов’язавши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, та поділитися фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережах.

💙💛Цього дня запитуємо себе, чи завжди гідно вшановуємо тих, хто віддав життя за Незалежність України? Героїв Небесної Сотні, військових, які полягли за понад 9 років російсько-української війни, та цивільних, які загинули внаслідок ракетних обстрілів упродовж 636 днів широкомасштабного вторгнення рф в Україну?

Ми неодмінно переможемо російського агресора на полі бою, помстимося за кожного полеглого в цій десятирічній війні. Адже тільки завдяки їм ми вільні творити майбутнє у нашій незламній країні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь