Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Кава з владою»: депутати зблизька

Дата: 08.02.2024 17:47
Кількість переглядів: 158

Фото без опису

Вчора в Зимноводівській сільській раді відбулася чергова зустріч у форматі «Кава з владою». На розмову до сільського голови Володимира Гутника завітали активна молодь громади, представники відділу культури та долучилися депутати Ольга Саган, Левко Ванькович, Юрій Гонсьор.

Ініціювало зустріч Активне Дозвілля Молоді, тема бесіди – «Депутати зблизька». Обранці громади розповіли присутнім про свою діяльність, що входить у їхні обов’язки та з якими проблемами найчастіше звертаються до них мешканці. Також депутати поцікавилися, які питання турбують нашу молодь, що б вона хотіла покращити в наших селах.

Учасники «Активного дозвілля молоді» в невимушеній атмосфері висловили цікаві думки та пропозиції. Молодь мала нагоду поспілкуватися з депутатами та поставити їм свої запитання.

На зустрічі дійшли висновку, що чимало непорозумінь виникають через необізнаність людей, які, не знаючи суті проблеми, висловлюють некомпетентні думки в соцмережах. Саме тому необхідно важливі теми доносити до громадськості. Усі присутні погодилися, що такі зустрічі потрібно проводити частіше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь