Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ 

Дата: 28.02.2024 10:57
Кількість переглядів: 143

Зимноводівська сільська рада попереджає про заборону спалювання сухої трави, залишків рослинності, сміття та побутових відходів, розпалювання багаття в паркових зонах та поблизу лісових масивів.

З настанням весни мешканці громади починають господарювати на городах, подвір’ях, прилеглих територіях. І на жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, і часто – навіть різного сміття. У такому випадку добрі наміри при наведенні чистоти та порядку можуть мати згубні наслідки для довкілля і здоров’я людей.

Спалювання трави, листя, сміття та іншої рослинності заборонено законом та карається штрафом у розмірі від 3060 до 6120 гривень для фізичних осіб. Штраф для посадових осіб – від 15000 до 21000 гривень.

 В умовах воєнного стану такі дії можуть вважати диверсією, за що передбачена вже кримінальна відповідальність.

У зв’язку з вищезазначеним, звертаємось до мешканців з проханням, дотримуйтесь правил пожежної безпеки, відмовтесь від спалювання сміття й рослинних залишків! Якщо ви бачите, як інші палять листя та траву – поясніть, чому це не слід робити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь