Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

16 травня - XLI сесія Зимноводівської сільської ради

Дата: 06.05.2024 15:17
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

16 травня о 15:00 в актовій залі сільської ради відбудеться XLI сесія Зимноводівської сільської ради 8-го демократичного скликання.

                             

ПРОЄКТ                     ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 

1.Про виконання бюджету за 1 квартал 2024 р.

Гот і доп. Г. Бач

2.Про внесення змін до сільського бюджету

Гот і доп.  Г. Бач

3. Про затвердження програм сільського бюджету на 2024 рік в новій редакції.

Гот і доп.  Г. Бач

4. Про місцеві податки і збори на 2025 рік.

Гот і доп. Г.Бач

5. Про надання субвенції РСЦ ГСЦ МВС у Львівській області Івано-Франківській області та Закарпатській області.

Гот і доп. Г.Бач

6. Про надання субвенції військовій частині 3018 НГУ

Гот і доп. Г.Бач

7. Про надання матеріальних  допомог

Гот і доп. Н. Безпалюк

8.Про  оприлюднення проекту  рішення «Про  встановлення  місцевих  податків та зборів на  території Зимноводівської сільської ради на 2024 рік».

Гот і доп.Н. Безпалюк

9. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (код згідно КВЦПЗ – 03.08), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Зимна Вода; кадастровий номер: 4623681600:04:000:0289 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону). (площа 0,6117га).

                                                                Гот і доп. Б. Мороз

 10. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Скнилів; кадастровий номер: 4623686200:01:002:1289 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону) (площа - 0,0053га).

Гот і доп. Б. Мороз

11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, площа – 0,1768га).

Гот і доп. Б.Мороз

12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) площа 0,3786га).

Гот і доп. Б. Мороз

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) площа 0,3536 га).

Гот і доп. Б. Мороз

 14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського району Львівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07) площа 0,0976га).

Гот і доп. Б. Мороз

15.Про розгляд звернення ТОВ «Скнилів  плюс» щодо укладення договору оренди на земельну ділянку.

Гот і доп. Б. Мороз

16.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Нове будівництво Центру громадської безпеки в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області» (споруди подвійного призначення з приміщенням для укриття населення).

Гот і доп. М. Глушак

17.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Нове будівництво адмінбудівлі ЦНСП Зимноводівської сільської ради в с. Зимна Вода  Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

18.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Капітальний ремонт будівель АЗПСМ, корпусів 1, 2, з проведенням термомодернізації по вул. М. Вовчка,1 в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

19.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Будівництво каналізаційних мереж по вул. Івасюка та прилеглих вулиць в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області»

Гот і доп. М. Глушак

20.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту «Капітальний ремонт дороги по вул. Опільського в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області. Коригування»

Гот і доп. М. Глушак

21.Про затвердження проекту використання коштів, що надходять в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва.

Гот і доп. М. Глушак

22.Про розроблення детального плану території в межах вул. Коцюбинського та лісопаркової зони в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області.

Гот і доп. О. Живоронко

23.Про внесення змін в «Детальний план території в межах Кільцевої дороги, залізниці та м. Львова в с. Холодновідка Пустомитівського району Львівської області».

Гот і доп. О. Живоронко

24.Про  розгляд  статуту  місцевої  асоціації  органів  місцевого  самоврядування  «Львівська агломерація»

Гот і доп. Д. Вінтонів

25.Про затвердження Програми військово – патріотичного виховання учнівської молоді.

Гот і доп. Г. Холявка

26.Про внесення змін до складу депутатських комісій

                                                       Гот і доп.  О. Саган

27. Розгляд  заяв.

 

 

 

Сільський голова                                                      Володимир ГУТНИК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь