Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційно-роз'яснювальна робота з продавцями та власниками торговельних закладів Лапаївського старостинського округу щодо заборони продажу алкоголю та тютюнових виробів.

Дата: 16.05.2024 10:53
Кількість переглядів: 61

Працівниками служби у справах дітей Зимноводівської сільської ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Львівського районного управління поліції №2 ГУНП у Львівській області проведено інформаційно-роз'яснювальну роботу з продавцями та власниками закладів торгівлі на території Лапаївського старостинського округу про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових, тютюнових виробів, електронних цигарок, рідин, що використовуються в електронних цигарках, пристроїв для споживання тютюнових виробів без їх згоряння:

– особами, які не досягли 18 років;

– особам, які не досягли 18 років.

Продавцям наголошено, що продаж неповнолітнім алкоголю є злочином, за який передбачена відповідальність відповідно до частини другої статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді штрафу.

З 01.01.2021 штраф від 6800 до 13600 грн. або анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

У закладах торгівлі залишено інформаційно-роз’яснювальні пам’ятки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь