Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

27 червня - XLII сесія Зимноводівської сільської ради

Дата: 17.06.2024 15:35
Кількість переглядів: 166

Фото без опису

27 червня о 15:00 в актовій залі сільської ради відбудеться XLII сесія Зимноводівської сільської ради 8-го демократичного скликання                     

ПРОЄКТ                     ПОРЯДОК  ДЕННИЙ 

1.Про підсумки роботи закладів освіти Зимноводівської  сільської ради у 2023/2024 навчальному роках

гот. І.Терлецька, керівники установ, доп.  Г. Холявка

2.Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на  2025 рік.

                гот. Н.Безпалюк, доп. Г. Бач

3.Про   розгляд   звернення  КЕВ м. Львова

щодо  сплати  земельного податку військовим   формуванням

                                                 гот. Н. Безпалюк,   доп. Г. Бач

4.Про внесення змін до сільського бюджету

                                                гот. Бач Г., доп.  Н. Безпалюк

5.Про надання матеріальних допомог мешканцям Зимноводівської ТГ

                                                гот. Бач Г., доп.  Н. Безпалюк

6.Про  виділення  грошових допомогособам, які проходять військову службу під час воєнного стану.

                                                гот. Бач Г., доп.  Н. Безпалюк

7.Про надання допомоги   військовим частинам

гот. Бач Г., доп.  Н. Безпалюк

8.Про затвердження Програми встановлення пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок  на території населених пунктів Зимноводівської сільської ради

                                               гот. Бач Г., доп.  Н. Безпалюк

9.Про затвердження Положення про порядок встановлення
пам’ятних знаків, меморіальних та інформаційних дощок  на території

населених пунктів Зимноводівської сільської ради

                                                   гот. і доп. О.Живоронко

10.Про перейменування ліцею№2 Зимноводівської сільської ради Львівського району Львівської області

                                           Гот . І.Терлецька доп. Я.Бобеляк

11.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Холодновідка; кадастровий номер: 4623683700:02:001:1554 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону). (площа 0,3786га)

                                             Гот. Л.Нагурський,  доп. Б.Мороз

12.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку, включення до переліку земельних ділянок, які виставляються на земельні торги окремими лотами, встановлення стартової ціни та продаж земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код згідно КВЦПЗ – 03.07), що розташована: Львівська область, Львівський район, с. Холодновідка; кадастровий номер: 4623683700:02:001:1555 на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону). (площа 0,0976га)

                                            Гот. Л.Нагурський,  доп.Б.Мороз

13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського районуЛьвівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу, площа – 0,1768га).

                                           Гот. Л.Нагурський,  доп. Б.Мороз

14.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського районуЛьвівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) площа 0,3655 га).

                                           Гот. Л.Нагурський,  доп.Б.Мороз

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону окремими лотами в с. Холодновідка Львівського районуЛьвівської області та виготовлення експертної грошової оцінки землі (для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (КВЦПЗ 11.02) площа 0,3536 га).

                                          Гот. Л.Нагурський,  доп.Б.Мороз

16. Про розгляд звернення НЕК «УКРЕНЕРГО» щодо затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населених пунктів з кадастровим номером 4620987700:03:000:0083, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.

                                          Гот. Л.Нагурський,  доп. Б.Мороз

17.Про розгляд звернення ТОВ «Юкрейн Тауер Компані» щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій в с. Скнилів, Львівського району, Львівської області.

                                         Гот. Л.Нагурський,  доп. Б.Мороз

18.Про розгляд звернення ТзОВ Фірма «Галімпекс-Склодзеркальний завод» щодо надання згоди на укладення договору купівлі-продажу земельної ділянки площею 26,7га.

                                          Гот. Л.Нагурський,  доп.Б.Мороз

19.Про виготовлення технічних документацій щодо встановлення відновлення меж земельних ділянок з кадастровим номерами: 4623686200:04:000:0312,

4623686200:04:000:0310  та 4623686200:04:000:0313

                                            Гот. Л.Нагурський,  доп.Б.Мороз

20.Про затвердження внесення змін в детальний план території  між вул. Тихою та Січових Стрільців в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області.

                                            Гот. Л.Нагурський,  доп.О.Живоронко

21.Про затвердження внесення змін в детальний план території за Кільцевою дорогою в межах Західного обходу м. Львова, залізниці Львів-Мостиська, земель садівничого кооперативу «Дари природи» та проектованої дороги в с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області»

                                             Гот. Л.Нагурський,  доп. О.Живоронко

22.Про затвердження детального плану території в межах вулиці Т. Шевченка та Шептицького в с. Скнилів Зимноводівської територіальної громади Львівського району Львівської області.

                                             Гот. Л.Нагурський,  доп.О.Живоронко

23.Про затвердження детального плану території в урочищі «Біля ШЕД» с. Зимна Вода Пустомитівського району Львівської області (зміна №7).

                                             Гот. Л.Нагурський,  доп.О.Живоронко

24.Про затвердження детального плану території в межах вулиць Січових Стрільців, Тихої та Паркової в с. Зимна Вода Зимноводівської територіальної громади Львівського району Львівської області.

                                             Гот. Л.Нагурський,  доп.О.Живоронко

25.Про затвердження проектно-кошторисної документаціїпо проекту  «Капітальний ремонт дороги по вул. Чорновола в с. Холодновідка Львівського району Львівської області»

                                             Гот. Л.Нагурський, доп. Н.Гнатишин

26.Про затвердження проектно-кошторисної документації по проекту  «Капітальний ремонт покрівлі будинку по вул.Кармелюка №6 в с.Лапаївка Пустомитівського району Львівської області»

                                            Гот. Л.Нагурський, доп. Н.Гнатишин

27.Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт будівель АЗПСМ, корпусів 1, 2, з проведенням термомодернізації по вул. М. Вовчка, 1 в с. Зимна Вода Львівського району Львівської області»

                                            Гот. Л.Нагурський, доп. Н.Гнатишин

28.Про затвердженгня проектно-кошторисної документаціїпо проекту  «Нове  будівництво адмінбудівлі  ЦНСП Зимноводівської  сільської ради в  с. Зимна Вода Львівського району  Львівської  області»

                                             Гот. Л.Нагурський, доп. Н.Гнатишин

29.Про коригування проекту«Капітальний ремонт ЗДО по вул. Геофізиків, 15 в с. Лапаївка Зимноводівської сільської ради Львівської області» Коригування.

                                              Гот. Л.Нагурський, доп. Н.Гнатишин

30.Про скасування рішень №1582 від 09.02.2023р. «Про передачу комунального майна у державну власність для задоволення потреб держави в умовах режиму вєнного стану» та № 1783 від 08.06.2023р. « Про безоплатну передачу земельної ділянки комунальної власності територіальної громади у державну власність для задоволення потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану»

                                              Гот. і доп. Д.Вінтонів

31. Розгляд заяв


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь