Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звіт директора Ліцей 2 Зимноводівської сільської ради Ярослава Бобеляка про результати роботи закладу за 2023-2024 навчальний рік

Дата: 27.06.2024 10:55
Кількість переглядів: 44

Відповідно до Закону України “Про повну загальну середню освіту», наказу МОН України від 28.01.2005 № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів», наказу МОН України від 23.03.2005 №178 «Про затвердження примірного Положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» 27 червня 2024 року у Ліцеї №2 Зимноводівської сільської ради відбувся звіт директора Ярослава Бобеляка за результатами роботи у 2023-2024 навчальному році.

На зборах трудового колективу були присутні: сільський голова Володимир Гутник, спеціаліст Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради Наталія Голевич, працівники ліцею.

Ярослав Бобеляк у своєму звіті висвітлив напрямки роботи навчального закладу, розповів про досягнення та проблеми ліцею, окреслив завдання на наступний навчальний рік.

Своїми думками про діяльність керівника закладу освіти поділились вчителі та гості.

За результатами голосування роботу директора ліцею Я. Бобеляка було визнано як «задовільно».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь