Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Lviv Urban Forum 2024

Дата: 29.06.2024 11:25
Кількість переглядів: 72

За результатами конкурсу, команда Зимноводівської громади у складі першого заступника сільського голови Назара Гнатишина, начальниці відділу архітектури Олени Живоронко та спеціалістки відділу соціально-економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Марії Гірняк, була відібрана для участі у Lviv Urban Forum, що відбувся 27, 28 та 29 червня. Подію організували департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради та ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine у партнерстві з SALAR International.

На форумі були присутні представники міжнародних архітектурних організацій,  голови українських громад, головні архітектори і архітекторки  військовослужбовці, керівники та керівниці департаментів, представники уряду і профільних міністерств, міські планувальники і планувальниці, фахівців і фахівчині містобудівної справи, науковці і науковиці, студенти і студентки, громадські активісти та активістки, містяни, які змінюють і розвивають свої міста.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь