Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодь Зимноводівської громади взяла участь у міжнародному проєкті “Спортивно, кольорово, культурно” (Республіка Польща)

Дата: 08.07.2024 16:19
Кількість переглядів: 87

Фото без опису23-30 червня 2024 року в курортному місті Дарлово на березі Балтійського моря (Республіка Польща) відбувся міжнародний проєкт молодіжного обміну “Спортивно, кольорово, культурно” між фундацією “Готові до дії” (м.Кенти, Республіка Польща) та відділом культури Зимноводівської сільської ради за фінансової підтримки “Польсько-Української ради обмінів молоді” та Міністерства освіти Республіки Польща.

18 активних молодих людей Зимноводівської громади мали змогу перейняти досвід сусідів, а також поділитися своїм. Програма була дуже насиченою та різноманітною. Кожна країна готувала презентацію про свою країну, а потім ділилися досвідом у вікторинах. Особливо веселим моментом було спільне виконання українських народних пісень та танців. Під час прогулянок територією збирали квіти та трави, з яких плели віночки, які напередодні свята Івана Купала були випущені у море. Основною темою обміну було збереження культурної спадщини слов’янських народів.

Завдяки сонячній та теплій погоді учасники мали змогу позасмагати на узбережжі Балтійського моря, грати в пляжний футбол, плавати, будувати замки з піску. Наші учасники повернулися з незабутніми враженнями та емоціями. З нетерпінням очікуємо презентації пісні, яку спільну записали під час проведення табору.

Дякуємо фундації «Готові до дії» за співпрацю, теплий прийом та гостинність.

Дякуємо всім, хто підтримує нас у цей важкий час. Разом ми сильніші.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь