Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розвиток інфраструктури в Зимноводівській ТГ: Новий спортивно-оздоровчий комплекс з басейнами в с. Зимна Вода

Дата: 22.07.2024 12:43
Кількість переглядів: 137

 

Повідомляємо Вас, що Зимноводівською сільською радою було реалізовано право оренди земельної ділянки площею 1,1334 га на земельних торгах у формі електронного аукціону та у селі Зимна Вода вже незабаром з'явиться сучасний спортивно-оздоровчий комплекс, який стане справжнім центром активного життя для місцевих мешканців. Згідно з детальним планом території, цей комплекс об'єднує в собі басейн і спортзал, що дозволить жителям села займатися спортом та підтримувати своє здоров'я, не виїжджаючи за межі свого населеного пункту.

Один із ключових аспектів нового комплексу - це його розташування. Він буде розміщений в самому центрі Зимної Води між вул. Крип’якевича та вул. В. Великого, що робить його легко доступним для всіх мешканців.

Крім басейнів, у комплексі буде тренажерний зал, навчальні класи, салон краси, заклад громадського харчування, торговий павільйон, масажний кабінет та інші.

Введення в експлуатацію спортивно-оздоровчого комплексу в Зимній Воді не лише підвищить якість життя місцевих жителів, але й сприятиме збільшенню соціальної активності та здоров'я усієї громади.

Запланований термін введення комплексу в експлуатацію - це кінець 2028 року. Це дасть змогу мешканцям Зимної Води насолоджуватися всіма перевагами нового спортивного об'єкту вже найближчим часом.

Будівництво спортивно-оздоровчого комплексу з басейном та спортзалом в центрі села Зимна Вода - це крок до розвитку і покращення якості життя громади, що буде мати позитивний вплив на всіх її мешканців.

 

Інформацію підготували відділ земельних відносин та природних ресурсів та відділ архітектури та містобудування Зимноводівської сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь