Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПАНЬКІВ Микола-Олег Олександрович 06/02/1975-20/02/2014

Дата: 07.08.2024 13:57
Кількість переглядів: 26

Микола-Олег Паньків народився 6 лютого 1975 у селі Липники. Мешкав у селі Холодновідка. Був активним учасником Революції Гідності. Востаннє поїхав до Києва 18 лютого 2014 р., коли почалися запеклі протистояння та перші вбивства Героїв Майдану. Та 20 лютого 2014 р. під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, Микола загинув від кулі снайпера.

Фото без описуМешканці сіл Холодновідка і Лапаївка пам’ятають Миколу життєрадісним і небайдужим, щирим і добрим, сміливим і рішучим, людиною з загостреним почуттям справедливості та діяльною життєвою позицією.

Зі спогадів матері Героя: "Я його просила: Сину не їдь! Він відповів: «Я не поїду, другий не поїде, а в цій державі будуть жити мої діти».

🇺🇦 Миколі-Олегу Паньківу присвоєно посмертно звання Героя України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» — за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності, а також Медаль «За жертовність і любов до України».

Вічна слава Герою України! 🇺🇦 Він назавжди залишиться в серцях мешканців нашої громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь