Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні гранти

27 Червня, 2024 р., 14:26
  🌻WPHF підтримуватиме такі напрями:  🔵 Програмне фінансування від 30 000 дол.США до 250 000 дол.США  👉Це програмна діяльність, спрямована на покращення соціально-економічного відновлення й політичної участі жінок та дівчат ВПО. 
12 Червня, 2024 р., 12:50
Ми раді оголосити, що розпочалася реєстрація на Літню школу відновлення внутрішніх ресурсів для представників організацій громадянського суспільства! Якщо ви є лідером або лідеркою неприбуткової організації і бажаєте здобути навички підтримки позитивного психоемоційного клімату у вашій команді, запрошуємо долучитись. Захід відбудеться на території кампусу Українського католицького університету і надасть учасникам цінні знання, навички та ресурси для підтримки психологічного благополуччя їхніх команд.
11 Червня, 2024 р., 09:15
 Ініціатива передбачає надання індивідуальних грантів до $15 000 власницям малого і середнього бізнесу в сфері переробної промисловості, яка відповідає зареєстрованому КВЕД  (2010, секція С).
11 Червня, 2024 р., 09:14
До 3 липня триває приймання заявок на Грантову програму від Українсько-данського молодіжного дому. Гранти спрямовані на підтримку молодих представників і представниць громадянського суспільства з метою зміцнення демократичного розвитку України та зміцнення зв’язків між молоддю України і Данії. 
04 Червня, 2024 р., 10:19
Проєкт «EU4Youth IV: залучення та розширення можливостей молоді» у партнерстві з Українським молодіжним фондом оголошують конкурс малих грантів для українських громадських організацій, які працюють з молоддю.
04 Червня, 2024 р., 10:18
Програма «Соціальний капітал» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс на підтримку ініціатив, що сприятимуть розбудові громадянської стійкості, соціальній згуртованості, самоорганізації, взаємодопомоги та запобіганню конфліктів в громадах.
04 Червня, 2024 р., 10:16
Відкрито набір на програму для українських бізнесів, які створюють продукти або послуги з фокусом на експорт та/або інновації. 12 малих та середніх підприємств можуть отримати до 40 000 євро кожен та консультаційну підтримку в межах програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП від ЄС та Німеччини. Подати заявку можна до 25 червня 2024 року 23:59 на сайті. Хто може подати заявку? Малі та середні підприємства, які працюють у секторах:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь