Свято вишиванки у Зимноводівській громаді

Дата: 20.05.2022 08:53
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Фото без опису

Вчора, у День вишиванки, на території Народного дому с. Зимна Вода відбулася зустріч з відомою львівською мисткинею Мартою Кулинич-Новицькою, яка виконує свої роботи у техніці художня гладь, та майстринею Іриною Вдович, що вишиває стрічками.

         Марта Кулинич-Новицька протягом багатьох років вишиває сорочки та ікони гладдю. Рукодільниця представила мешканцям нашої громади власноруч вишиті хустини та сорочки і поділилася своїм досвідом у цій техніці.

         Ірина Вдович кілька років вишиває стрічками. Мотивувала її робота з дуже гарним вишитим соняшником. Майстриня настільки захопилася цією картиною, що відтоді почала творити свої. Пані Ірина презентувала власні роботи та провела майстер-клас, як правильно вишивати стрічками.

         Крім занурення у дивовижне мистецтво вишивання, на відвідувачів чекала фотозона. Для дітей організували захопливий вид творчості аквагрим. Розмальовувала обличчя діток патріотичними взорами Ярослава Українець.

         На завершення зустрічі майстрині-вишивальниці Марта Кулинич-Новицька та Ірина Вдович отримали від Зимноводівської сільської ради подяки за збереження та примноження українських традицій.

         Організатор заходу – Народний дім с. Зимна Вода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь