Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День молоді у Зимноводівській громаді

Дата: 13.08.2022 15:42
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

День молоді у Зимноводівській громаді відбувся з важливою метою – збором коштів на квадрокоптер для нашого воїна-односельчанина. ??

Захід організували Відділ культури Зимноводівської сільської ради та Народний дім с. Зимна Вода. Ведучі – Діана Наконечна та Адріана Студенна.

На стадіоні «Арена-Хіни» в с. Зимна Вода зібралося багато молоді, яка активно долучилася до доброї справи. Виступили SK DANCE STUDIO (керівник – Вікторія Якимович), вихованці Народного дому с. Зимна Вода Марта Іващишин та дует «Мальви» (керівник – Мар’яна Іващишин), Дарина Живоронко (театральний гурток, керівник – Юлія Шевчишин) та маленька Єлизавета Давид з с. Суховолі.

Фінальним номером заходу, від якого перехопило дух, став флешмоб – танець під пісню «Ой у лузі червона калина», у якому взяла участь 91 дитина з гуртка SK DANCE STUDIO.

Наша молодь – наше майбутнє. ?? Тішимося, що в нашій громаді багато талановитих дітей, які вболівають за рідну країну. ??

На території стадіону діяв благодійний ярмарок. Усі зацікавлені мали нагоду скористатися спеціально облаштованою фотозоною та розписом аквагриму. Цікаві забавлянки й різноманітні ігри та змагання для діток підготували пластуни місцевого осередку «Пласт-станиця Зимна Вода» та представники молодіжної організації «Конгрес Українських Націоналістів».

Щоб допомогти зібрати кошти для нашого воїна, діти нашої громади продавали виготовлені власноруч вироби з бісеру, а учасниці SK DANCE STUDIO організували «Ярмарок руками дітей», розмалювавши для нього пряники та сплівши браслетики.

Та, мабуть, усім діткам і дорослим найбільше припало до душі безкоштовне пригощання.

За сприяння Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА до нас завітали представники шотландської благодійної організації Siobhans Trust Ukraine, які роздавали свіжоспечену піцу і морозиво.

Захід вдався на славу. Зібрали 8 тис. 772 грн, 5 євро та кілька злотих. Кошти передадуть на квадрокоптер для нашого захисника.

??Висловлюємо подяку всім, хто взяв участь у благодійній події.

Допоки маємо таку активну і патріотичну молодь – УКРАЇНІ БУТИ. ?? Перемога буде за нами! ?? Слава нашій нації! ??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь