День Державного Прапора в Зимноводівській громаді

Дата: 23.08.2022 10:10
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Сьогодні, у День Державного Прапора України, в Зимноводівській громаді склали присягу на вірність українському народові члени добровольчого формування.

Вони забезпечуватимуть надійну охорону населених пунктів територіальної громади і виконуватимуть завдання відповідно до закону України про добровольчі формування.

На стадіоні в Хінському лісі син загиблого Героя Олександра Бекерського Андріан Бекерський та син загиблого Героя Степана Самсона Святослав Самсон урочисто підняли синьо-жовтий стяг. 

Присутні хвилиною мовчання вшанували наших Героїв-односельців і не тільки, які стали на обороні наших кордонів і мужньо захищали їх до останньої хвилини свого життя. Це Микола Паньків, Іван Сирватка, Назарій Пеприк, Роман Сокач, Ростислав Скрут, Олег Погончук, Андрій Ізмайлов, Роман Старчак, Степан Самсон, Олександр Бекерський, Іван Мудрак.

Сільський голова Зимноводівської територіальної громади Володимир Гутник привітав членів добровольчого формування нашої громади зі складенням урочистої присяги. «Сьогодні наш український стяг  підтримує багато країн, що визнають демократичні цінності. Маємо пам’ятати, що наш прапор є символом боротьби за незалежність, вивішувати його на своїх оселях, шанувати свою націю і пишатися тим, що ми – українці», – зазначив голова громади.

Ми вдячні нашим сміливим воїнам за те, що стали на оборону України, на захист її суверенітету та територіальної цілісності.

Пісня «Непереможна Україна»  прозвучала у виконанні тріо «Дивоцвіт» Народного дому с. Зимна Вода.

Після урочистості стартував велопробіг вулицями села.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь