Він віддав своє життя за кожного з нас, за Україну

Дата: 27.08.2022 10:32
Кількість переглядів: 187

Фото без опису

27 серпня в нашій громаді живим коридором слави зустрічали Героя України ?? Андрія Добровецького. Прощалися з воїном у храмі Вознесіння Господнього у Львові (Левандівка), де Андрій був активним парафіянином. Поховали Героя в с. Суховоля, де останні роки воїн жив зі своєю сім’єю.

Мешканці Зимноводівської громади на колінах з квітами та лампадками вшанували світлу пам'ять загиблого та провели Героя в останню путь.

Андрій Добровецький загинув 19 серпня внаслідок важких поранень, отриманих під час ворожого артилерійського та мінометного обстрілу при відсічі збройної агресії російської федерації.

Він вирізнявся активною духовною позицією. Андрій багато працював з молоддю і дітьми, катехизував у товаристві та в церкві Вознесіння Господнього. Любив молитву. Отці з парафії згадують: «Був щирим і вірним християнином, світлою, життєрадісною людиною, з теплою усмішкою і добрим серцем». А також усе приймав з волею Божею. Пішов на війну, вважаючи, що має там бути. І не раз відчував силу молитви, яка під час бою рятувала його та побратимів. Та цього разу доля покерувала інакше.

Бракує слів, щоб описати страшний біль від непоправної втрати. В Андрія залишилася дружина Оксана, донечки Домініка (7 р.), Анна (3 р.) та мама.

Схиляючись у скорботі, Зимноводівська сільська рада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Своєю патріотичною позицією на війні Андрій зробив неоціненний внесок для нашої країни. Він звитяжно боровся з російськими окупантами за мирне небо, за вільну країну, за нашу перемогу. ??

Ми не забудемо подвигу нашого воїна.

Вічна слава Герою України – Андрію Добровецькому! ??

Хай Всемилостивий Господь прийме його до Царства Небесного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь