«Людям неможливо дати чужі крила – вони повинні виростити свої»

Дата: 29.08.2022 10:46
Кількість переглядів: 367

 

Фото без описуЦі слова Симеона Афонського стали лейтмотивом зустрічі жінок громади з представниками проєкту «КРИЛА».??

26 серпня в Народному домі с. Зимна Вода проєкт презентували для внутрішньо переміщених жінок та для мешканок села, які не працюють.

Організація Pact Ukraine у співпраці з фондом «Горіховий дім» за підтримки Уряду Канади прагнуть допомогти жінкам відкрити нові можливості для працевлаштування або розвитку власної справи.

??У Зимноводівській громаді триває черговий набір на проєкт "КРИЛА МОЖЛИВОСТЕЙ ДЛЯ ЖІНОК".

Це унікальна можливість, оскільки «КРИЛА» надихають та мотивують до змін, даючи знання та навички, потрібні під час працевлаштування або започаткування власної справи.

Презентацію вів координатор проєкту у Львівській громаді Юрій Нагорний, який розповів про діяльність програм «Майстерня можливостей». Місцевий координатор проєкту в Зимноводівській громаді Мар’яна Бодревич запросила поділитися враженнями жінок, які мали дотичність до нього. Виступили Олена Кушнарьова, учасниця проєкту «Крила», Ольга Кореньовська (пройшла програми з валідації бізнес-моделі), Олена Крупа, випускниця програми «Майстерня можливостей», а також завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Пустомитівської районної філії ЛОЦЗ Тетяна Куцела. Усі вони стверджували про важливість цієї ініціативи та чудову можливість нашим жінкам у критичних обставинах отримати підтримку. ??

Для дітей була організована вистава від львівського театру «Казковий світ» та пригощання смаколиками від фонду «Горіховий дім».

На завершення заходу відбувся розіграш подарунків.

??Якщо хтось бажає долучитись до проєкту або дізнатись докладнішу інформацію про умови програм – звертайтесь до місцевого координатора у Зимноводівській громаді Мар'яни Бодревич, тел. 098 49 58 383.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь