У с. Скнилів провели в останню путь Героя ТАРАСА СКОВРОНА

Дата: 14.09.2022 16:52
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Сьогодні в Зимноводівській громаді живим коридором слави зустрічали Героя України ?? Тараса Сковрона. Мешканці с. Скнилів та навколишніх сіл на колінах з квітами та лампадками вшанували світлу пам'ять загиблого. ?

Житель с. Скнилів Тарас Сковрон загинув 6 вересня внаслідок ворожого артилерійського обстрілу при відсічі збройної агресії російської федерації.

Не існує вищої цінності, ніж захист Батьківщини та свого народу. Тарас зробив свій вибір. Коли отримав повістку, то без вагань вирішив, що має бути там… Своєю патріотичною позицією на війні Тарас зробив неоціненний внесок для нашої країни. Він звитяжно боровся з російськими окупантами за мирне небо, за вільну країну, за нашу перемогу. ??

Це непоправна втрата для всіх нас.

Попрощатися з воїном зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, військові, священники з нашої громади та навколишніх сіл, місцева влада та небайдужі мешканці громади.

«Великий біль і смуток огортають нас, коли бачимо ці потоки похоронних процесій наших синів. Сьогодні ми огортаємо своєю молитвою, своєю вдячною пам’яттю нашого Героя, нашого Тараса. Це наш син, наш брат, наша кров, наша душа…?? Тарас не мав своїх дітей, він не встиг, віддав своє життя за наших дітей, за тисячі, за мільйони дітей, які народились і які ще народяться, щоб вони були вільними, щасливими, щоб росли гідно, як діти Божі, без страху, без приниження, без терору, без війни», – зазначив о. Тарас, парох церкви Преображення Господнього с. Скнилів.

Низький уклін захисникові, перед яким ми всі в неоплатному боргу.

?Схиляючись у скорботі, Зимноводівська сільська рада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого.

Під звуки Державного гімну та прощальних пострілів військових з почестями провели Героя ?? в його останню путь. Державний прапор України від імені Президента України вручили мамі Героя.

? Вічна слава Герою України – Тарасу Сковрону! Царство небесне нашому воїну… Він назавжди залишиться в серцях мешканців нашої громади. ??

Ми не забудемо подвигу нашого воїна. ??


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь