Нагородження наших спортсменів

Дата: 22.09.2022 15:16
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

21 вересня в Лапаївському ліцеї ім. Героя України Георгія Кірпи відбулися урочистості з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Розпочали захід з хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять наших військових та цивільних, які загинули за Україну у війні з росією.

З вітальним словом до учнів, учасників спортивних секцій, вчителів фізичної культури та тренерів звернувся голова Зимноводівської сільської ради Володимир Гутник.

Сільський голова наголосив на важливості спорту в житті людини, особливо в наш час, зазначивши, що ми повинні бути сильними, бо тільки сильні духом здатні розвивати нашу державу і зможуть її захистити. Володимир Гутник побажав вихованцям ДЮСШ та призерам чемпіонатів успіхів і нових здобутків.

Зимноводівська сільська рада вирішила підтримувати дітей, які мають певні досягнення, зокрема в галузі спорту.

Тож рішенням комісії з питань підтримки обдарованих дітей та молоді Зимноводівської сільської ради прийнято нагородити вихованців ДЮСШ «Олімп», які стали переможцями та призерами чемпіонатів та кубків Львівської області, сертифікатами на премії.

Сертифікати на премії отримали:

? Дмитро Греля

? Марія Крив’як

? Анастасія Крив’як

? Максим Червінський

? Олександра Костевко

? Анна Забанджала

? Софія Качмар

? Ілона Яніцька

? Олег Лозинський

? Божена Яніцька

? Матвій Гриців

? Святослав Лозинський

? Ірина Боднар,

? Мар’яна Боднар,

? Діана Юськів.

Володимир Гутник вручив подяку «За вагомий особистий внесок в розвиток фізичної культури та спорту Зимноводівської територіальної громади, професіоналізм та відданість справі» директору КЗ «ДЮСШ «ОЛІМП» Зимноводівської сільської ради ?Ярославу Мартинюку.

Ярослав Мартинюк нагородив грамотами Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту тренера з лижних гонок ? Володимира Ченікала, директора Лапаївського ліцею ? Тетяну Малєрик.

Грамоти Відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, популяризацію здорового способу життя в Зимноводівській громаді отримали вчителі фізичної культури ліцеїв громади:

? Вікторія Буньо (Лапаївський ліцей ім. Героя України Георгія Кірпи),

? Євгенія Заріцька (Лапаївський ліцей),

? Іван Гаврилюк (Лапаївський ліцей),

? Богдан Шпік (ліцей № 2),

? Ігор Лильо (Суховільський ліцей).

На урочистостях представили показові виступи з фехтування вихованці відділення фехтування ДЮСШ «Олімп» (тренери-викладачі Андрій Бусол (шпага), Юрій Осадчий (рапіра).

Чудовий піднесений настрій глядачам подарував вокальний ансамбль Лапаївського ліцею «Квіти».

? Довідка. Дитячо-юнацька спортивна школа «Олімп» ????????????? Зимноводівської сільської ради заснована у вересні 2019 року. За час існування закладу облаштовані зали важкої атлетики та вільної боротьби. Вихованці виїжджають на навчально-тренувальні збори, беруть участь у шкільних, обласних та всеукраїнських змаганнях. Під час навчально-тренувального процесу спортсменів залучають до показових виступів, присвячених знаменним датам та історичним святам. Влітку вони оздоровлюються в спортивних таборах. У школі культивують такі види спорту, як футбол, фехтування (рапіра та шпага), лижні гонки та вільна боротьба. Вихованці постійно підвищують свою спортивну майстерність, виконують спортивні розряди та переходять з груп початкової підготовки до груп базової підготовки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь