30 вересня в Україні відзначають День усиновлення

Дата: 30.09.2022 12:40
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

У нашій країні це свято встановили як данину подяки і поваги людям, що не побоялися взяти дитину з дитячого будинку.

В рамках боротьби з проблемою сиріт щорічно 30 вересня в День усиновлення дітей вся країна вітає чоловіків і жінок, які стали батьками, вшановує прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів/піклувальників, педагогів, лікарів, усіх, хто причетний до усиновлення та захисту прав дитини.

Це день радості для тисяч діток, які знайшли щастя в люблячих і дбайливих сім'ях. Це свято доброти і милосердя для всього українського суспільства.

В Україні День усиновлення почали відзначати 2009 року (відповідний Указ Президента підписано в листопаді 2008 року).

Дату свята обрали невипадково. Сьогодні також велике церковне свято – Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії, які уособлювали головні християнські чесноти, були прикладами благочестя і милосердя. Вони протегують усіх тих, хто готовий відкрити своє серце й безоплатно дарувати щастя людям.

На превеликий жаль, у зв’язку з подіями, які нині відбуваються в Україні, кількість дітей, що залишились без батьків, зросла. Але, на щастя, є люди, які відкрили для них свої домівки і серця. І не тільки для них, а й також для «особливих» – з ВІЛ, інвалідністю та іншими тяжкими захворюваннями. Завдяки тим, хто не боїться труднощів, у таких малюків з'являється шанс на повноцінне життя.

Тож щиро хочемо привітати всіх усиновителів та причетних до цього свята. Нехай прийняте Вами рішення про прийняття в родину дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцної родини, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають Ваші серця!

Служба у справах дітей

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь