День вчителя у Зимноводівській громаді

Дата: 30.09.2022 14:45
Кількість переглядів: 170

Сьогодні, напередодні професійного свята, педагогів ліцею привітали сільський голова Зимноводівської сільської ради Володимир Гутник, заступниця сільського голови з гуманітарних питань Наталія Гудима та начальник відділу освіти, молоді та спорту Ганна Холявка. Керівники вручили вчителям грамоти за сумлінну працю, значні успіхи в роботі з обдарованою молоддю від Департаменту освіти і науки ЛОДА, виконкому та відділу освіти, молоді та спорту Зимноводівської сільської ради.

29 вересня під час урочистостей до Дня педагогічного працівника в Будинку вчених нагороду від Львівської обласної ради отримала багаторічний заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи, голова об'єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Зимноводівської, Оброшинської, Сокільницької сільських територіальних громад Марія Качмарик.

І хоч свято цьогоріч має гіркий присмак, але діти, які співають гімн України та інші патріотичні пісні навіть в укритті, дають сили та натхнення для спільної роботи заради Перемоги!

Інформацію надав

Ліцей №1 Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь