День працівника соціальної сфери в Зимноводівській громаді

Дата: 07.11.2022 09:16
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

4 листопада відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери. Розпочали захід з хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять невинно вбитих наших військових та цивільних, які загинули за Україну у війні з росією.

З вітальним словом до працівників соціальної галузі нашої громади звернувся перший заступник Зимноводівського сільського голови Назар Гнатишин. Він наголосив на важливості соціального захисту для людей, особливо в наш час, і подякував за співпрацю та діяльність під час війни керівникам та фахівцям закладів соціальної сфери.

Від імені Львівської районної державної адміністрації Назар Степанович вручив грамоту директорові Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради Ігореві Бойку за сумлінну працю, професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток соціальної сфери в Зимноводівській територіальній громаді.

Грамотами за багаторічну сумлінну працю у сфері надання соціальних послуг та з нагоди Дня соціального працівника нагородили соціальних робітників Центру надання соціальних послуг Галину Сокач, Юлію Дмитренко, Богдану Іванишин та Руслану Костюк.

Зі словами подяки за самовіддане служіння обраній справі до працівників галузі звернувся директор ЦНСП Ігор Бойко. З нагоди свята Ігор Євгенович нагородив грамотами за сумлінну працю працівників Центру надання соціальних послуг Любов Кадай, Мирославу Мокрик та Наталію Скибу.

Чудовий піднесений настрій подарували глядачам своїми виступами Назарій Костик та Галина Шиняєва-Венгриновська із Зимноводівської школи мистецтв, Ірина Пономаренко (танцювальний колектив «SK DANCE») та тріо «Дивоцвіт» з Народного дому с. Зимна Вода.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь