Якщо Ви знаєте, що дитина опинилась у складних життєвих обставинах, повідомте Службу у справах дітей

Дата: 11.11.2022 10:05
Кількість переглядів: 114

❗️ Служба у справах дітей Зимноводівської сільської ради звертається до громадян територіальної громади з проханням повідомляти про неналежне виконання батьками батьківських обов’язків (якщо такі факти є) задля забезпечення найкращих інтересів та безпеки дітей.

Складні життєві обставини, в яких перебуває дитина, – умови, що негативно впливають на її життя, стан здоров’я та розвиток.

Коли батьки або інші законні представники ухиляються від виконання обов’язків з виховання дитини, а саме:

🔹 без поважних причин не піклуються про фізичний і духовний розвиток дитини, її навчання, підготовку до самостійного життя, зокрема не забезпечують необхідного харчування, медичного догляду, лікування, що негативно впливає або може вплинути на її фізичний розвиток, не створюють умов для отримання нею освіти;

🔸 дитина систематично залишає місце проживання;

🔹 вчинення насильства над дитиною, жорстоке поводження з нею або існує загроза його вчинення; залучення до найгірших форм дитячої праці (у цих випадках просимо Вас невідкладно повідомити органи Національної поліції за тел. 102);

🔸 переміщення дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування з тимчасово окупованої території або району проведення антитерористичної операції.

☝️ Ви можете повідомити про дитину, яка опинилась у складних життєвих обставинах, звернувшись до служби у справах дітей Зимноводівської сільської ради за тел. 068 07 23 717 чи особисто за адресою: вул. Геофізиків, 13, с. Лапаївка (приміщення Лапаївського старостинського округу).

Служба у справах дітей

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь