Дотримання Правил охорони ліній електрозв'язку на території Зимноводівської територіальної громади

Дата: 14.11.2022 15:43
Кількість переглядів: 83

 Фото без опису

По території Зимноводівської територіальної громади (до складу якої входять с. Зимна Вода, с. Лапаївка, с. Скнилів, с. Суховоля, с. Холодновідка) розташована частина інфраструктури електронних комунікаційних мереж, яка знаходиться на балансі Львівської філії АТ «Укртелеком», що забезпечує електронними комунікаційними послугами відомства оборони та безпеки держави, урядового зв'язку та дипломатичних служб України, МВС, МНС, інших міністерств та відомств, банківської інфраструктури, медичних закладів тощо.

  Останнім часом спостерігається тенденція збільшення кількості пошкоджень комунікаційних мереж сторонніми організаціями при проведенні ними земляних та будівельних робіт через недотримання вимог Правил охорони ліній електрозв'язку та Умов проведення робіт у межах охоронних зон кабельних i повітряних ліній електрозв'язку.

  Пошкодження комунікаційних мереж наносить шкоду інтересам держави, може привести до втрати управління державними органами влади на місцях, порушити взаємодію в роботі силових відомств та функціонування (фінансових установ, позбавляє можливості інформування населення про надзвичайні ситуації, а також приводить до відсутності сервісів у споживачів телекомунікаційних послуг.

  Траси підземних кабельних ліній електрозв’язку в селах визначаються відповідною технічною документацією, примірник якої повинен знаходитись у структурному підрозділі з питань містобудування та архітектури Зимноводівської сільської ради у межах охоронних зон ліній електрозв’язку  і навколо випромінюючих споруд електрозв’язку без письмової згоди операторів телекомунікацій, а також без присутності їх представника забороняється виконувати різного виду будівельні, монтажні і земляні роботи, а також розрівнювати ґрунт за допомогою спеціальної землерийної техніки.

  За уточненням трас проходження і глибини залягання ліній зв’язку АТ «Укртелеком» необхідно звертатись в структурні підрозділи Львівської філії за адресою: м. Львів, вул. Пимоненка, 9, тел. 0911141612; (032) 252-00-00; e-mail: vgembara@ukrtelecom.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь