Гід з державних послуг

Дата: 23.11.2022 16:29
Кількість переглядів: 89

Міністерство цифрової трансформації України запустило “Гід з державних послуг” – єдиний інформаційний онлайн-портал про всі сервіси, що надаються органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
На згаданому онлайн-порталі доступна інформація про 1 170 послуг — місце та строки їх надання, вартість, необхідні для отримання документи та спосіб оскарження результатів. Онлайн-портал постійно оновлюється, тут буде розміщено інформацію про 100 % державних послуг, які надаються в Україні.

Послуги розподілено за 17 категоріями (залежно від сфери діяльності) та 36 життєвими подіям.

“Гід з державних послуг” — це офіційне джерело інформації. Якщо орган виконавчої влади чи місцевого самоврядування під час надання певної послуги вимагатиме документ, про який не згадано на онлайн-порталі, посилання на “Гід з державних послуг” є аргументом для громадян не надавати відповідні документи.

“Гід з державних послуг” передбачає зворотний зв’язок для випадків, якщо користувач не знайшов інформацію про певну послугу чи виявив помилку в наявній інформації. Зворотний зв’язок дасть змогу покращити сервіс, виявити проблемні напрямки та найбільш популярні послуги.

Посилання на Гід з державних послуг на порталі Дія: https://guide.diia.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь