Сільський голова Володимир Гутник відзвітував у Суховолі

Дата: 12.02.2023 18:34
Кількість переглядів: 99

Фото без опису

Учора, 12 лютого, сільський голова Зимноводівської ОТГ відзвітував за 2022 рік перед мешканцями села Суховоля.

Володимир Гутник розповів про виконану у 2022 році роботу органу місцевого самоврядування, про виклики, з якими довелось зіткнутися через повномасштабне вторгнення росії на нашу землю, та шляхи їх вирішення. Серед таких викликів – допомога постраждалим від війни та Збройним силам України, організація територіальної оборони, облаштування укриттів, пунктів незламності в адміністративних будівлях та освітніх закладах.

На 2022 рік було заплановано капітальне будівництво та ремонти, зокрема будівництво Суховільської школи, капітальні ремонти доріг, будівництво каналізаційних та водопровідних мереж та багато іншого. Проте війна змістила акценти. У зв’язку з воєнним станом капітальні видатки не проводили, тому капітального будівництва не вели.

Володимир Степанович надав обґрунтовані відповіді на запитання мешканців села. Сільський голова громади зазначив, що не на всі згадані проблеми сільська рада, на жаль, може вплинути, бо не має таких повноважень. Проте запевнив, що актуальні питання, які в компетенції сільської ради, буде вирішено.

На завершення зустрічі Володимир Гутник подякував усім небайдужим мешканцям за підтримку наших воїнів та внутрішньо переміщених осіб. Також закликав і далі допомагати нашим Збройним силам, бо сьогодні це основне наше завдання. Ми повинні всі об’єднатись і кожен на своєму місці зробити внесок у наближення нашої перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь