Віддав своє життя за Україну

Дата: 20.03.2023 17:58
Кількість переглядів: 119

Сьогодні в Зимноводівській громаді живим коридором слави зустрічали Героя України 🇺🇦 Богдана Березія. Мешканці на колінах з квітами та лампадками вшанували світлу пам’ять загиблого. На превеликий жаль, війна забрала життя ще одного доброго, чуйного хлопця. Йому було лише 29… Богдана чекали мати, батько, бабця і наречена. Не повернувся. Доля розпорядилася інакше. Біль втрати невимовний і непоправний…

Житель с. Зимна Вода Богдан Березій (11.06.1993 р. н.) добровольцем пішов на фронт, боровся проти окупантів, відстоюючи свободу Батьківщини. 🇺🇦 29 січня від множинних вогнепальних кульових поранень воїн загинув.

Попрощатися з Героєм зібралися рідні, близькі, друзі, побратими, військові, священники, місцева влада та небайдужі мешканці громади. У церкві Свв. Апп. Петра і Павла с. Зимна Вода відслужили чин похорону.

Під звуки Державного гімну та прощальних пострілів військових з почестями провели Героя 🇺🇦 в його останню путь. Державний прапор України від імені Президента України вручили батькам воїна.

Поховали Героя на цвинтарі в Зимній Воді.

🕯 Низький уклін захисникові, перед яким ми всі в неоплатному боргу.

🙏 Схиляючись у скорботі, Зимноводівська сільська рада висловлює щирі співчуття родині і близьким загиблого. Розділяємо їхній біль, поділяємо горе.

Нехай Господь допоможе їм пережити біль непоправної втрати!

🕯 Вічна слава Герою України – Богданові Березію! 🇺🇦 Царство небесне нашому воїну… Він назавжди залишиться в серцях мешканців нашої громади.

Вічна пам’ять! Слава Герою! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь