Просимо мешканців приватних домоволодінь своєчасно обрізати гілля дерев і кущів, які ростуть поряд з лініями електропередачі!

Дата: 31.03.2023 13:17
Кількість переглядів: 185

Фото без опису

ПрАТ «Львівобленерго» повідомляє про необхідність розчистити від зелених насаджень прилеглі до ліній електропередач території в нашій громаді.

❗️ Нагадуємо, що згідно зі статтею 28 Закону України “Про благоустрій населених пунктів” від 06.09.2005 № 2807-IV i п.7 “Порядку видалення дерев, кущів, газонів i квітників у населених пунктах”, що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України № 1045від 01.08.2006 р., “видалення аварійних, сухостійних i фаутних дерев на об'єкті благоустрою здійснює балансоутримувач...”.

Згідно з п. 5.5 “Правил утримання зелених насаджень міст та інших населених пунктів України”, “відповідальними за збереження зелених насаджень i належний догляд за ними є: на об'єктах благоустрою державної чи комунальної власності – балансоутримувачі цих об'єктів; на безгоспних територіях, пустирях – місцеві органи самоврядування; на приватних садибах i прилеглих ділянках – ïxні власники aбo користувачі”.

ПрАТ «Львівобленерго» наголошує: «Не розчищення трас ліній електропередач може призвести до підвищення аварійності та, як наслідок, порушення надійності електропостачання споживачів».

☝️ Зимноводівська сільська рада неодноразово зверталася і продовжує звертатися до власників приватних домоволодінь, підприємств, установ, організацій усіх форм власності з проханням своєчасно обрізати дерева на території громади.

‼️ За недотримання п. 10.31 (Несвоєчасне обрізання гілок дерев під ЛЕП) розділу XIX Правил благоустрою території населених пунктів Зимноводівської сільської територіальної громади передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 грн відповідно до ст. 152 КУпАП.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь