«Здійснити мрію – повернути вкрадене дитинство»

Дата: 01.06.2023 16:11
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Сьогодні, у День захисту дітей, діти загиблих військовослужбовців, діти, батьки яких перебувають у полоні або вважаються безвісти зниклими, діти з багатодітних сімей військовослужбовців ЗСУ з нашої громади мали нагоду побувати у Львівському державному цирку та подивитись циркову виставу «Здійснити мрію – повернути вкрадене дитинство».

Це стало можливим за сприяння служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, служби у справах дітей Львівської районної державної адміністрації.

Для дітей захисників з цирковим шоу виступили діти з деокупованих міст. У залі – близько 800 дітей українських захисників та захисниць Львівської області. Наймолодшим глядачам по 5 років, найстаршим – 14. На сцені – понад 200 артистів циркових студій зі всієї України.

Як зазначили у ЛОДА, цей захід – «підтримка для дітей, які втратили своїх батьків на війні та тих, чиї батьки досі перебувають на фронті або ж зникли безвісти».

«Для Львівщини велика честь приймати таких талановитих дітей, завдяки яким у сотень глядачів залу Львівського цирку на обличчі – усмішка. Дитинство повинно бути щасливим, попри всі спроби нашого ворога забрати його в українських дітей. Збройні сили України – це хлопці та дівчата, які подарували нам сьогодні можливість організувати таке свято. Нехай усі сини та доньки дочекаються своїх рідних, аби мати змогу разом відвідати цирк: чи тут, на Львівщині, чи в будь-якому куточку нашої вільної України», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Захід організували благодійне товариство «Мій тато захищає Україну», громадська організація «Яскрава країна» та Львівська ОВА.

Шоу, яке представили сьогодні у Львові, планують показати також у різних містах Європи.

Інформацію надала

Служба у справах дітей

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь