Профілактика правопорушень серед дітей

Дата: 09.11.2023 16:53
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Працівники служби у справах дітей Зимноводівської сільської ради спільно з інспекторами Сектору ювенальної превенції Львівського районного управління поліції № 2 та Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради відвідали Ліцей № 2 Зимноводівської сільської ради та провели профілактичні бесіди з учнями 7-х і 9-х класів.

Останнім часом спостерігаємо зростання рівня підліткової злочинності, також збільшилася кількість неповнолітніх, які вчиняють кримінальні правопорушення.

Під час зустрічі говорили з підлітками про булінг (цькування) та його види, домашнє насильство та дії в разі, коли хтось став свідком або жертвою насильства, про дотримання правил дорожнього руху і правил поведінки в навчальному закладі.

Було акцентовано увагу дітей на тому, що їздити на скутерах дозволено лише із 16 років та за наявності водійського посвідчення. Підліткам наголосили, що їм заборонено з 22:00 перебувати без супроводу батьків чи законних представників у громадських місцях.

Учні дізнались, хто і яку несе відповідальність за вчинення необдуманих дій, що можуть призвести до негативних наслідків.

Служба у справах дітей

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь