Круглий стіл з питань подолання домашнього насильства та захисту прав постраждалих осіб

Дата: 17.11.2023 12:09
Кількість переглядів: 112

 

15 лФото без описуистопада в приміщенні Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради (ЦНСП) проходило засідання на тему налагодження взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, жорстокому поводженню з дітьми.

Учасники круглого столу – дільничний офіцер поліції, капітан поліції Роман Бойко, дільничний лейтенант поліції Юрій Сава, начальник служби у справах дітей нашої громади Ірина Щепанкевич, завідувач відділення соціальної роботи з особами та сім’ями Мар’яна Бодревич, провідний спеціаліст із соціальної роботи Ірина Дацько, фахівець із соціальної роботи Наталія Олинець.

На зустрічі обговорили заплановані заходи до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яку щорічно проводять з 25 листопада по 10 грудня.

Мета акції – привернути увагу суспільства до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав постраждалих осіб.

Представник поліції доповів про можливості для постраждалих від домашнього насильства отримати безоплатну правову допомогу, про шляхи вирішення проблем, з якими стикається поліція в роботі.

Присутні дійшли висновку про необхідність широко інформувати населення громад про проблему домашнього насильства і права та можливості отримання допомоги постраждалими.

Інформацію надав

Центр надання соціальних послуг

Зимноводівської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь