Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дільничний офіцер поліції Зимноводівської територіальної громади Юрій Вільгардт прозвітував перед представниками Зимноводівської громади

Дата: 01.02.2024 11:50
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Дільничний офіцер поліції Зимноводівської територіальної громади Вільгардт Юрій Романович прозвітував перед представниками Зимноводівської ТГ про свою роботу за 2023 рік.

У 2023 році у дільничного офіцера поліції сектору превенції відділу поліції №3 Львівського РУП №2 ГУНП у Львівській області було багато профілактичної роботи. Це не дивно, адже одне з головних завдань поліцейського – запобігти злочинам.

Цього року представник поліції регулярно перевіряв осіб, які вчиняють домашнє насилля. До кривдників робили виїзди, ставили на облік, виносили термінові заборонні приписи та ін.

Дільничний офіцер поліції спільно із соціальними службами сільської ради опікувалися родинами, які потрапили у складні життєві обставини. Відвідував начальні заклади громади для профілактичних бесід зі школярами.

Профілактичну роботу дільничний офіцер поліції проводив для запобігання дрібного хуліганства, розпиття алкоголю та паління у заборонених місцях, порушення правил благоустрою громади та дотримання комендантської години.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь