Зимноводівська територіальна громада
Львівська область, Львівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

2 роки повномасштабного вторгнення… 10 років війни…

Дата: 24.02.2024 07:33
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

24 лютого минає друга річниця від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України. О 3:40 ранку два роки тому наша країна стала свідком віроломного нападу, який змусив нас захищати свою незалежність та свободу.

Це вторгнення стало кульмінацією загарбницької політики, яку росія розпочала понад 10 років тому. Відтоді ми бачимо страждання мільйонів людей, руйнування міст і сіл, переслідування невинних та інші жахливі реалії цієї війни.

Двадцять чотири місяці наша країна захищає свою територію, свої ідеали й свою незалежність. Це був складний час, сповнений випробувань, втрат і перемог. Ми пережили найтяжчі моменти, але відстояли свою гідність та гордість. Ми змогли дати достойну відповідь на агресію, яка спробувала підірвати нашу національну ідентичність.

Наші захисники і захисниці віддають усе, борючись за нашу свободу та незалежність. Їхні героїзм і самопожертва – джерело нашої сили й натхнення. Ми пишаємося кожним їхнім кроком на передовій, кожним днем, коли вони міцно стоять на захисті нашої землі.

Попри складні випробування, наша віра в перемогу завжди залишалася непохитною. Ми стоїмо разом, об'єднані в цілі захисту нашої держави та кожного її громадянина. Наша солідарність і підтримка наших воїнів на передовій – це наша сила й найважливіше, що ми можемо зробити в цей важкий час.

Хай наші молитви та думки сьогодні будуть разом зі всіма, хто постраждав від жорстокої кровопролитної війни, і хай наша спільна молитва буде про мир та перемогу. 🇺🇦

СЛАВА УКРАЇНІ!🇺🇦 ГЕРОЯМ СЛАВА!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь